Bel ons op: 030-633 1945

Management Informatie op afstand delen?

Op meerdere dagen organiseren we gratis webinars over op afstand management informatie slimmer organiseren met Teams/PowerBI. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Door het Corona virus werkt iedereen zoveel mogelijk thuis. De tijd van bij elkaar zitten met management- of salesteam en daarbij de cijfers op de beamer, die is voorbij. Tijd om het nu helemaal anders te organiseren. Want hoe staat het met de omzet? Winst? Cash flow? Voorraad? Supply chain positie?

Het wordt nu wel spannend in deze tijd om er écht bovenop te zitten. Microsoft Teams is voor velen al van grote waarde gebleken.Microsoft Power BI zal eveneens van grote waarde zijn voor uw organisatie.

Het is mogelijk Power BI te integreren in Teams. Dan heeft de krachten van beide oplossingen gebundeld. Visualiseren, discussiëren, delen en het maken van gefundeerde beslissingen is van essentieel belang in deze tijd.

Wacht niet tot volgende week, samen maken we het mogelijk de omgeving te activeren, data te koppelen en inzichten te maken die jullie écht helpen in deze tijd. De combinatie van VisionBI (data-activatie) en Work21(mindset medewerkers en leidinggevenden) organiseren dit webinar om u snel op weg te helpen met deze handige manier van werken met data en management informatie.

Meer informatie over VisionBI