Bel ons op: 030-633 1945

Met data vooruit! Zo snel en eenvoudig mogelijk

Sneller reageren op marktontwikkelingen, verbeterde productiviteit, hogere omzet en strengere wet- en regelgeving, uw organisatie moet elke dag sneller op ontwikkelingen inspelen. Met verouderde of zonder informatie kan niet worden gewerkt. Bij het ontbreken van goede stuurinformatie worden deadlines niet gehaald en doelstellingen niet gerealiseerd.

VisionBI werkt iedere dag aan data gedreven oplossingen

Voor iedere organisatie is accurate, betrouwbare en actuele informatievoorziening van levensbelang. Het is de basisvoorwaarde voor dagelijkse sturing, externe verslaglegging en strategische keuzes. Informatie geeft organisaties de kennis om onzekerheden en onduidelijkheden weg te nemen en kansen te ontdekken. 

Wat stellen wij ons ten doel?

Organisaties hebben zowel voor sturing als ontwikkeling data en informatie nodig. Wij geloven dat organisaties die data toepassen beter presteren. Data is de zuurstof voor innovatie. Iedere dag werken wij aan data gedreven oplossingen die onze klanten in staat stellen vooruit te komen. Door ons te richten op de implementatie en adoptie van de nieuwste oplossingen om data te gebruiken leveren wij een bijdrage aan het succes van onze klant. 

Wie zijn wij?

 Gevestigd in Utrecht bedenken, maken en implementeren we data -, business intelligence – en informatieomgevingen. Onze ervaren Consultants Business Intelligence werken dagelijks aan vraagstukken op gebied van data engineering, reporting, data analytics, en data science. Voor onze klanten bouwen en implementeren we data koppelingen, data warehouses en – lakes, business intelligence omgevingen en data science platformen. Dit doen we op basis van project of consultancy basis.

De professionals in ons team zijn stuk voor stuk gecertificeerd op hun vakgebied. Zij werken professioneel en doelmatig nauw met onze klanten samen. Ook zorgen zij voor regelmatige ontwikkeling van hun kennis en ervaring door training en opleiding. Dit maakt hen een waardevol en volwaardig gesprekspartner zowel op technisch als procesgebied. Hiermee bieden wij onze klanten meerwaarde door het gat tussen business en ICT te overbruggen.

Welke kernwaarden hebben we?

Zonder een goede relatie met onze klanten kunnen wij nooit de resultaten boeken die we voor ogen hebben. We zijn er daarom voor hen. Door goed samen te werken worden organisaties beter met goede informatievoorziening. Samen realiseren we een betere kijk op informatie. Daarom zijn we:

• Nieuwsgierig
• Leergierig
• Transparant
• Am-bi-tieus

VisionBI maakt van data stuur- en managementinformatie

Onze klanten kunnen met onze oplossingen goed onderbouwt, met minder inspanning, op tijd reageren. Zo zijn zij in staat om zich te concentreren op kerntaken en wordt het inspelen op ontwikkelingen eenvoudiger. 

VisionBI, wij zijn data ninja’s.