Bel ons op: 030-633 1945

Informatievoorziening zo eenvoudig mogelijk

Sneller reageren op marktontwikkelingen, verbeterde productiviteit, hogere omzet en strengere wet- en regelgeving, uw organisatie moet elke dag en steeds sneller op ontwikkelingen kunnen spelen. Met verouderde informatie of het ontbreken daarvan kan niet worden gewerkt. Bij het ontbreken van goede stuurinformatie worden deadlines niet gehaald en doelstellingen niet gerealiseerd.

Data en Informatie zijn als zuurstof, zonder kan een organisatie niet functioneren. Voor iedere organisatie is accurate, betrouwbare en actuele informatievoorziening van levensbelang. Het is een basisvoorwaarde voor dagelijkse sturing, externe verslaglegging en het maken van strategische keuzes. Informatie geeft organisaties de kennis om onzekerheden en onduidelijkheden weg te nemen en kansen te ontdekken.

VisionBI maakt van data stuur- en managementinformatie

Wij vinden dat iedere organisatie moet beschikken over goede informatievoorziening. Of het nu gaat om een informatiesysteem of een business intelligence oplossing. U zoekt antwoorden op vragen. Daarvoor zetten wij data in, waarmee uw vragen beantwoord worden.

Data is informatie als deze past bij de informatiebehoefte van de gebruiker. De informatie moet relevant, aantrekkelijk en toepasbaar zijn. Daarom maken wij data beschikbaar en bereikbaar voor dagelijks gebruik en implementeren we slimme business intelligence oplossingen. Zo leveren wij informatie, waarmee onze klant op aansprekende wijze stuurinformatie heeft en antwoord op zijn vragen krijgt. Zo kunnen zij hun organisatie iedere dag een stap beter maken.

Wij hebben de technische know-how om systeem- en open source data op te halen, te combineren en beschikbaar te maken. Hiermee scheppen we voor onze klanten de basisvoorwaarde om data-gedreven te zijn en te blijven.

Daarnaast hebben we een implementatie model om business intelligence projecten tot een succes te maken of reeds bestaande BI initiatieven nieuw leven in te blazen. Waarmee we de acceptatie en de adoptie van informatiegebruik echt tot leven wekken. 

Onze klanten kunnen hiermee goed onderbouwt, met minder inspanning, op tijd reageren. Zo zijn zij in staat om zich te concentreren op kerntaken en wordt het inspelen op ontwikkelingen eenvoudiger. VisionBI, omdat informatie voor organisaties van levensbelang is.