Bel ons op: 030-633 1945

Senior BI Specialist

Werken bij VisionBI

Dagelijks zorgen we dat onze klanten, (veelal binnen retail & zorg, maar ook daarbuiten) beschikken over goed draaiende dataplatformen, datawarehouses en slimme BI oplossingen die de juiste stuurinformatie ontsluiten. We houden ervan om daarbij innovatief te zijn. Vernieuwen, ontwikkelen, uitdagen. We dagen jou ook graag uit, om jouw ideeën bij ons in te brengen, om jezelf en VisionBI samen verder te laten groeien!

Wat ga je doen?

Als Senior BI specialist ondersteun je onze klanten op het gebied van datavraagstukken. Signaleert proces- en informatiebehoeftes (ook de latente). Deze breng je bij elkaar en werkt aan oplossingen voor deze behoeftes. Daarbij maakt je gebruik van diverse technieken en tools. Je werkt met dataplatformen en datawarehouses. Ontwikkelen van visualisaties en BI oplossingen die het leven van onze klanten op besluitvorming eenvoudiger maken. Je hebt oog voor techniek… en vooral ook oog voor de organisatorische kant van BI implementaties. Technisch sterk zijn in BI, bekend zijn met informatiemodellen e.d. Waar nodig werk je samen je met andere (data) professionals in een multidisciplinaire omgeving.

Wat breng je mee?

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Je collega’s om je heen hebben een passie voor business intelligence en datawarehouses, vinden het fijn om elkaar kennis te kunnen delen, in een relaxte & informele sfeer. Je werkt in een moderne en inspirerende omgeving, met veel kantoor-groen en beschikt over onbeperkt versgemalen koffie of een goede thee. Je draait mee in de diverse bijzondere projecten die VisionBI uitvoert voor haar klanten. Ook werk je bij interessante klanten met bekende namen als Thales, Op=Op Voordeelshop, Bouwcenter en Parnassia.

Wat krijg je er voor terug?

Meer weten?

Bel Marcel Annema op 06-26350264 of mail naar marcel@visionbi.nl Geef gerust een tijd aan, wanneer het schikt om te bellen (mag ook buiten kantoortijden, prima zelfs!)

Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin