Bel ons op: 030-633 1945

Nieuw! Rocket Discover Self-Service business intelligence tool.

tools business intelligenceOf je nu een fabrikant bent met voorraad die maar niet in beweging wil komen. Of heb je grote hoeveelheden klantengegevens waar je relevantie informatie uit wilt halen, maar niet doorheen komt? Of ben je een call center manager en is de telefonische wachttijd veel te lang? Wie je ook bent en in welke niche je ook zit, je wordt geconfronteerd met serieuze business problemen die om directe actie vragen. Onderzoeken tonen aan dat de gemiddelde organisatie binnen één dag toegang tot informatie moet hebben, maar bijna de helft (49%) van de ondervraagde bedrijven geeft aan concrete informatie waar ze direct mee aan de slag kunnen, binnen 1 uur nodig te hebben *1. Je kent je data en de uitdagingen binnen je bedrijf; je wilt direct met die data aan de slag kunnen om deze problemen op te lossen.

Rocket Discover, een oplossing voor self-service data analyse, data herkenning en samenwerking, bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling binnen Rocket Business Intelligence Innovation Lab. Discover introduceert een nieuwe benadering voor BI verkenning en visualisatie voor executives en business managers. Door middel van intelligente begeleiding, minder doorklikken, een intuïtieve browser/ tablet interface en een architectuur die gerichte analyse mogelijkheden uitvoert, levert Discover een eenvoudig toepasbare benadering zodat het linken, onderzoeken en delen van data snel en gemakkelijk gaat.

Wat maakt Discover uniek?

Data linken voor meer inzicht, zonder compromissen, ongeacht de oorsprong.

Data Management

Ondernemingen hebben meer en meer behoefte aan naadloze verbindingen tussen verschillende soorten data. Eén van de kern competenties van Rocket is het ontwikkelen van oplossingen met high-performance toegang tot het mainframe, IBM Cognos TM1 (OLAP), desktop gegevensbronnen, relationele, cloud, MultiValue data en nog veel meer. Op dit niveau kan Discover u voorzien van de connecties zonder extra kosten. Met BI gaat er veel tijd en geld verloren bij data connecties – met Discover kunt u al binnen enkele minuten toegang krijgen tot deze informatie.

 

Self-Service data preparatie en ontdekken in één oplossing

Management Dashboard Business Intelligence

Bereid voor en verdiep – Een extra hulpmiddel is niet langer nodig om uw bij uw data te komen en deze data om te zetten van verschillende bronnen naar slechts één eindresultaat dat voor u klaar staat om te analyseren. U kunt de data eenvoudig verkrijgen uit verschillende bronnen en dit bewerken en verbeteren door gebruik te maken van joins, filters, pivots en veel meer, in een omgeving die er klaar voor is u van een volgende visuele weergave van belangrijke informatie te voorzien, ook wel dashboard genoemd. Discover brengt dit allemaal samen.

Traditioneel is deze mogelijkheid bedoelt voor BI ontwikkelaars of wordt het alleen door IT onderhouden. Zou uw organisatie sneller en efficiënter lopen als u zelf heel eenvoudig uw analyse voor kan maken?

 

 Dashboard Opbouw en Data Ontdekking voor directe toegang tot informatie

Management Dashboard

Het intuïtieve canvas van Discover stelt u in staat om zelf data visualisaties te creëren, aan te passen of te verfijnen. Sleep en plaats de dimensies of measures die u nodig hebt, of voeg meer variabelen toe om nog dieper op de gegevens in te kunnen gaan. Kolom- of Staafdiagram, Piechart, Tree- en heatmaps, woord-analyses, lijngrafieken plus vele andere soorten grafieken staan tot uw beschikking. U kunt ook de IBM Rapidly Adaptive Visualization Engine (RAVE) gebruiken voor oneindig meer visuele mogelijkheden.

Als zakelijk gebruiker bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw organisatie te besturen en u wordt daarin ondersteund door analyses en rapportages die u inzichten verlenen die niet de laatste ontwikkelingen laten zien. Echter, u wilt niet afhankelijk zijn van SAS, SPSS of R programmeer kennis om deze analyses bruikbaar te maken. Met Discover zijn de meest veelgevraagde analyse mogelijkheden geïntegreerd in de architectuur voor intuïtieve analyses.

 

Scherpere zakelijke beslissingen vereisen samenwerking

Maak betere beslissingen door samen te werken met team collega’s. Sleep uw dashboard in de chat omgeving voor directe dialoog en samenwerking met andere gebruiken over resultaten, strategie, mogelijkheden en onontdekte mogelijkheden.

Flexibel Modern Ontwerp en Architectuur

Discover levert businessAgile architectuur Discover intelligence wanneer, waar en hoe u het nodig heeft. Ons moderne, responsive design stelt u in staat op een visuele en gerichte manier interactie te hebben met uw dashboard onafhankelijk van het device. Zo kunt u altijd verbonden blijven en snel uw zakelijke problemen oplossen. Het is beschikbaar voor de cloud (zie figuur 4) of uw eigen omgeving en maakt gebruik van een server-gebaseerde architectuur met een web interface, zodat u geen bemoeienis heeft met gebruiker installaties en updates.

De mogelijkheden van dit flexibele moderne ontwerp betekenen dat u snel kunt starten rekening houdend met de voorkeuren van uw IT afdeling voor cloud of on premise installatie. Hierdoor kunt u snel resultaten verwachten en waar u maar wilt toegang hebben tot de informatie.

Rocket Discover is een oplossing waarmee u dichter bij uw benodigde data komt te staan. Het is een self-service BI tool die u in staat stelt om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, sneller effectievere zakelijke beslissingen te nemen en antwoorden te vinden op vragen die zich voordoen in het hoge zakelijke tempo van nu. Door gebruik te maken van de hands-on benadering van Discover, hebt u direct toegang tot uw data en kunt u deze verbeteren, onderzoeken en delen.

 

Voor meer informatie kijk ook hier