Bel ons op: 030-633 1945

Business Intelligence tool met de mogelijkheid voor het snel bouwen en implementeren van uitgebreide data visualisaties.

Inzicht in uw gegevens is van cruciaal belang voor het maken van de juiste zakelijke beslissingen. Om efficiënt te werken in uw bedrijf, moeten uw gegevens onmiddellijk beschikbaar zijn voor de mensen die het nodig hebben in een vorm die gemakkelijk te begrijpen en mee te werken is. Rocket CorVu is een speciaal ontworpen business intelligence tool om aan deze eisen te voldoen.

Rapportages, dashboards en grafieken implementeren
Uw gegevens spreken boekdelen over uw bedrijf. Het is handig dit op een moderne manier te bekijken en te analyseren. Met CorVu , krijgen gebruikers een ongekende toegang tot zakelijke gegevens met behulp van intuïtieve en dynamische dashboards en rapporten. Real-time toegang tot de gegevens en interactieve drill-downs te voorzien van de juiste informatie-op het moment dat het nodig is-to desktop, web en mobiele gebruikers.

 

Realiseer real-time waarde en visie

Het wordt steeds belangrijker gegevens real-time beschikbaar te hebben in uw business intelligence tool. Met CorVu NG kunt u uw gebruikers voorzien van dashboards en rapporten die up-to-the-minute gegevens te verstrekken. Actuele informatie kan gelijktijdig real-time worden onttrokken uit databronnen uit uw gehele onderneming-van transactionele data bronnen, data warehouses, of van de inhoud van gestructureerde bestanden. Beter nog Rocket CorVu heeft een ingebouwde processing engine wat betekent dat een datawarehouse niet nodig is om te lezen, samen te voegen, tabellen te maken, te transformeren, om gegevens uit meerdere systemen te analyseren.

Bescherm uw gegevens

Met CorVu, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Zijn krachtige applicatie security model zit boven op uw bestaande database-niveau beveiliging. Door het aansluiten van uw LDAP of Active Directory of met behulp van de ingebouwde beveiliging provider, kan het elk aspect van de interactie van de gebruiker met de informatie van uw organisatie controleren.

Gebruik maken van flexibele implementatie-opties

Gemakkelijke, flexibele business intelligence inzet is nu een realiteit. CorVu kan worden ingezet vanuit elke Java-applicatieserver. U kunt de toegang tot de gegevens via een webbrowser of een Java-gebaseerde desktop applicatie. Dit betekent dat het op ieder mobiel device gebruikt kan worden.

 Breng de gebruiker in controle

Gemakkelijk toegang, gebruik, verfijnen, en doorzoeken (drill-down) in beschikbare rapporten, dashboards en datasets. Power users kunnen de webinterface voor query en rapport ontwikkelen, evenals een runtime-omgeving voor pre-built dashboards gebruiken. De bottom line: CorVu is ontworpen om uw dashboards en rapporten dynamisch en professioneel te ontwikkelen, waardoor uw medewerkers snel de informatie krijgen die ze nodig hebben.

Analyseer data geografisch

CorVu rapporten en dashboards kennen ondersteuning voor geospatiale kaarten, waarmee zakelijke gegevens geografisch in kaart gebracht kunnen worden. CorVu ondersteunt het Open GIS-formaat. Google Maps worden ook ondersteund bij de implementatie van content via Flash.

Onderzoek het vanuit alle oogpunten

CorVu dashboards omvatten de mogelijkheid om content direct op te nemen van andere webapplicaties en sites, ongestructureerde tekstbestanden, en andere bronnen. Real-time informatie kan zelfs via web services worden opgenomen. CorVu dashboards kunnen ook binnen webpagina’s en derden webapplicaties worden geplaatst.