Bel ons op: 030-633 1945

Is uw onderneming werkzaam binnen de retail? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om te achterhalen wat de klant wil. U verzamelt al veel gegevens maar weet niet hoe u deze toe kunt passen binnen uw bedrijfsvoering. Soms lijkt het om nutteloze gegevens te gaan maar vergis u niet: vanuit vele gegevensbronnen kan goede en bruikbare informatie gehaald worden. Retail business intelligence is dan ook juist voor de retailer een uitstekende tool om meer rendement te behalen. Met de juiste software en de kennis en ervaring van VisionBi is ook uw bedrijf klaar voor verandering. U leert al snel de zwakke punten van uw bedrijf kennen en deze rendabel te maken.

Retail business intelligence verhoogt uw marge

Met retail business weet u uw marge binnen korte tijd te verhogen. Via het business intelligence dashboard krijgt u snel de juiste informatie binnen. Per afdeling is deze informatie op te splitsen. Retail business intelligence verzamelt alle gegevens via verschillende bronnen. Of dit nu financiële gegevens, klantgegevens of statistieken zijn: alles wordt overzichtelijk in grafieken weergegeven en teruggekoppeld. U krijgt alleen datgene wat u ook daadwerkelijk nodig heeft. Het is zelfs mogelijk om naar specifieke doelen toe te werken.

VisionBI, kennis en ervaring

Etl business intelligence maakt gebruik van verschillende data en haalt hier de benodigde gegevens uit. Vervolgens worden deze met elkaar gekoppeld en uiteindelijk naar een vaste stramien terug gebracht. VisionBI heeft jarenlange kennis en ervaring op dit gebied en kan iedere onderneming helpen om de klant beter te begrijpen en hiermee de omzet te verhogen. Ook bestaande retail business intelligence kan vaak verbeterd worden. Want uw onderneming is nooit klaar met groeien en vaak blijkt er nog veel meer onderin het vat te zitten dan u verwacht had.