Bel ons op: 030-633 1945

Wat zeggen onze collega's

Bij VisionBI vinden we het belangrijk dat de balans tussen prive en zakelijk goed voor elkaar is. Natuurlijk werken we hard en willen we successen voor onze klanten realiseren. Zeker niet ten koste van alles. We werken altijd aan onze professionele skills en onze vaardigheden. Dat doen we door regelmatig trainingen en kennissessies te organiseren. Ook betrekken we ons team daarbij. 

Waarom kiezen voor werken bij VisionBI

Business Intelligence, Utrecht, Data, dashboarding, rapportages, informatievoorziening, excel, PowerBi,

Werken bij VisionBI is anders. Niet alleen door ons ‘groene’ kantoor, ook door onze filosofie over een goede life – work balance. We zijn een lekker draaiend team en groeien iedere dag in onze ervaringen. Onze medewerkers verwoorden hun ervaring mooier dan wij zelf. Hieronder een aantal van de mooie uitspraken die zij over het werken bij VisionBI deden.

Bij VisionBI werken we heel klantgericht, op een bruisende manier, met veel dynamiek (aangenaam hectisch)

We werken veelal vanaf onze eigen kantoor in Utrecht. Ook bij onze klanten komen we graag over de vloer om ons werk te kunnen doen. Thuis werken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Ik kwam bij een grotere organisatie vandaan, kreeg bij VisionBI de juiste omgeving en gelegenheid om meer lijn aan te brengen in mijn ervaringen, meer opbouw in kennisontwikkeling, meer diepgang te ervaren gedurende klantprojecten

visionbi, utrecht, big data, business intelligence, data, informatievoorziening

We zorgen goed voor onze klanten. Natuurlijk op kantoor ook  voor de interne mens. We hebben altijd wat lekkers, wel gezond natuurlijk. Regelmatig organiseren we ook een bijeenkomst of uitje om met elkaar verder te praten dan werk alleen.  

De onderlinge samenwerking bij projecten spreekt me echt veel aan, het klankborden met collega's. Ook wordt iedereen hier ook écht gewaardeerd om wie je bent en wat je doet, zeker geen nummer

Meer weten?

Bel Dennis Teekamp Gout op 06-2918 1713 of mail naar dennis@visionbi.nl Geef gerust een tijd aan, wanneer het schikt om te bellen (mag ook buiten kantoortijden, prima zelfs!)