Bel ons op: 030-633 1945

Business Intelligence Tools

Business Intelligence tools zijn er in vele soorten en maten. Uiteindelijk hebben ze allemaal tot doel, informatie te geven die nuttig is voor de bedrijfsvoering. Wij zijn bekend met veel verschillende tools door onze jarenlange ervaring met data en Business Intelligence. 

Voor onze projecten kiezen we vaak uit onderstaand zorgvuldig samengesteld portfolio. Hierin hebben we een duidelijke en goed samenhangende keuze gemaakt om de meest uiteenlopende data en informatievraagstukken op te lossen. Ons advies over de ideale oplossing voor u zal vanzelfsprekend altijd onafhankelijk  en gebaseerd zijn op uw wensen en eisen.

yellowfinbi, bi-tools

YellowfinYellowfin is het beste business intelligence platform voor perfect geregeld data gebruik. Met Machine Learning helpt Yellowfin de business user bij het maken van keuzes en onderbouwen van beslissingen.

Microsoft Power BI

Met Power BI zet u data uit uw organisatie gemakkelijk om in analyses en heldere dashboards. Het biedt de mogelijkheid om de kracht van self service BI toe te passen. PowerBI de oplossing om data te visualiseren en beter te sturen op uw doelen voor de toekomst.

SQL Server

Voor het realiseren van een perfecte database of data warehouse omgeving is SQL Server de best in class oplossing. Inclusief SSIS, SSRS en SSAS is het een perfecte basis voor iedere business intelligence omgeving.