Bel ons op: 030-633 1945

De business intelligence tool is speciaal ontwikkeld om meer rendement uit uw onderneming te halen. Met de business intelligence tool kunt u gegevens ophalen, analyseren, rapporteren en direct verwerken. De gegevens worden uit eerder opgeslagen data gehaald, maar kunnen ook realtime binnen worden gehaald. Met de tool krijgt u een handreiking om de gegevens die normaal toch al verzameld werden om te zetten in begrijpbare taal en in te zien hoe uw bedrijf hier waardevolle informatie uit kan halen. Vaak blijkt dat hier te weinig mee gedaan wordt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat bij een faillissement nagenoeg altijd sprake is geweest van een gebrek aan voldoende inzicht en de problemen voorkomen hadden kunnen worden.

Business intelligence tool voor iedere onderneming

Uw onderneming kan al gebruik maken van de business intelligence tool of hier juist mee willen beginnen. Want door te begrijpen wat de klant wil kunt u uw omzet blijvend verhogen. Business intelligence consultancy is voor iedere onderneming geschikt. VisionBI richt zich met name op de zorg, retail en handel en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van informatie op zowel financieel gebied als ook operationeel gebied. Met de business intelligence tool is het mogelijk om vanuit verschillen bronnen en data gegevens te verzamelen en die om te zetten in de vorm van informatie. De verschillende afdelingen binnen uw onderneming kunnen hier direct mee aan de slag.

Oplossingen voor uw bedrijf

Via het business intelligence dashboard krijgt u de juiste informatie in een oogopslag inzichtelijk. Het is belangrijk om deze op een goede manier te verwerken en ook te kijken naar verbeterpunten die direct aandacht verdienen. VisionBI zoekt hierbij continue naar de passende oplossing voor uw bedrijf. Zo kan de business intelligence tool opgebouwd zijn uit spreadsheets, een data opslagruimte, dashboard, informatiesysteem of andere BI software. U krijgt altijd de juiste managementinformatie. Hierdoor ontstaat er een goed inzicht en kunt u de samenwerking binnen uw bedrijf verbeteren.