Bel ons op: 030-633 1945

Met de uitgebreide software krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsgegevens. Door alle beschikbare data te verzamelen en te combineren kunt u uw bedrijf laten groeien en de marge verhogen. Het probleem is dat vaak de verkeerde software gebruikt wordt die niet bij de doelstelling past. De meest bekende business intelligence software is Microsoft Excel. Uitstekende software waarmee u duidelijke overzichten kunt maken. Maar Microsoft heeft nog meer te bieden. Veel bedrijven maken gebruik van de Microsoft SQL Server en Power BI is de nieuwe BI tool van Microsoft. Hiermee kan de BI omgeving versneld worden en komen gegevens sneller binnen. Belangrijk is om deze gegevens direct om te zetten naar begrijpbare informatie en weten hoe deze verwerkt kan worden. 

Met business intelligence software de omzet verhogen

De business intelligence consultant kan omgaan met alle vormen van de BI software. U kunt vertrouwen op een jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Rocket CorVu maakt gegevens realtime beschikbaar. Zo kunt u ieder moment inspringen en bijsturen. Ook kunnen de verschillende afdelingen binnen uw onderneming direct voor u aan de slag zonder lang te hoeven wachten op gegevens. Ook zijn de afdelingen beter op elkaar afgestemd. De actuele informatie is direct beschikbaar uit de verschillende gegevensbronnen van alle afdelingen. 

Ook op mobiele apparaten

U werkt niet alleen met een desktop pc maar wilt de business intelligence software ook op een mobiel apparaat bekijken. Ook dit is mogelijk. ETL business intelligence haalt gegevens uit verschillende databases en brengt dit samen in bijvoorbeeld een Data Warehouse. De software kan ingezet worden vanaf een centrale server. Via een webbrowser of app (Apple en Android) kunnen de gegevens direct bekeken worden. Of dit nu via een desktop pc of mobiel is. Met de business intelligence software is alles mogelijk.