Bel ons op: 030-633 1945

Is uw onderneming werkzaam in de retail? Dan is business intelligence retail geschikt voor uw onderneming. Verschillende sectoren maken gebruik van BI en de retail vormt hier geen uitzondering op. Onder andere winkelketens en groothandelaren maken graag gebruik van business intelligence retail. Hiermee blijft u actueel en op de hoogte van uw bedrijfsgegevens en hoe u uw onderneming een hogere omzet kunt kunt laten realiseren. Voor elke organisatie zijn er grote kansen weggelegd met business intelligence. Ook wanneer u nog niet eerder gebruik maakte van BI zijn de mogelijkheden uitgebreid. Uw gegevensbronnen worden nauwkeurig in kaart gebracht en vaak blijkt dat u veel meer gegevens verzamelt zonder dat u zich hier bewust van bent.

Business intelligence retail verhoogt uw omzet

U denkt het beste uit uw onderneming te halen? In de praktijk blijkt dat dit vaak nog veel beter kan en dat u uw doelgroep nog lang niet volledig bereikt heeft. Met BI retail zet u uw verzamelde gegevens om in waardevolle informatie. De business intelligence software maakt dit mogelijk en helpt u om uw data te begrijpen. VisionBI denkt in oplossingen en bekijkt altijd welke data het meest geschikt is voor de BI retail. Daarbij wordt gekeken naar de punten die als eerste aan verbetering toe zijn. Dit wordt toegepast waardoor u direct inzicht heeft in de kritische prestatie indicatoren. Zo bent u problemen voor en voorkomt u dat uw onderneming financiële zorgen krijgt. Bovendien bent u dankzij business intelligence retail in staat een hogere omzet te halen dan andere ondernemingen.

Altijd inzichtelijk voor iedere afdeling

Werkt uw onderneming met verschillende afdelingen? Het is belangrijk om gegevens van alle afdelingen te verzamelen en te analyseren. Het business intelligence dashboard laat u de actuele data zien waardoor u direct de gewenste gegevens kunt opvragen en door kunt spelen naar de juiste afdeling. Zo is business intelligence retail effectief voor uw gehele onderneming.