Bel ons op: 030-633 1945

Met behulp van het platform is het mogelijk om vanuit meerdere gegevensbronnen direct informatie aan uw onderneming beschikbaar te stellen. Zowel de business user als de eindgebruiker kan door middel van het business intelligence platform aan de slag met alle gegevens. Hierdoor heeft u minder hulp van buitenaf nodig en brengt u alles onder in het BI platform. U kunt op de korte of de lange termijn kijken en uw doelen hierop afstemmen. ICT speelt hier een belangrijke rol in en zowel het verzamelen, analyseren als verspreiden van alle gegevens en data wordt via het business intelligence platform aangestuurd. 

Business intelligence platform voor alle sectoren

Of uw onderneming nu onder de retail, detailhandel, zorg of industrie valt: het business intelligence platform is er voor iedere onderneming. Het business intelligence dashboard maakt alle statistieken inzichtelijk, zodat gegevens ook echt actueel zijn. Hier zijn verschillende mogelijkheden in, bijvoorbeeld Rocket Software staat voor meer dan 1.200 ontwikkelaars en is een van de meest bekende op dit gebied. Diverse tools maken van Rocket Software een BI platform dat duidelijkheid biedt en voor iedere onderneming ook echt werkt. YellowfinBi is ook een platform dat vanuit meerdere gegevensbronnen de informatie haalt en deze probleemloos beschikbaar weet te stellen.

Vertrouw op onze vakkennis

Uw business intelligence consultant weet moeiteloos om te gaan met het business intelligence platform en kan u waar nodig helpen. Uw gegevens worden niet alleen verzameld maar ook overzichtelijk gemaakt met behulp van rapportages. Het is vervolgens zaak om deze gegevens te koppelen in dashboards en te presenteren aan het bedrijf. VisionBI is uw partner op het gebied van business intelligence. Bent u nog niet bekend met business intelligence? Juist dan is het belangrijk om u hierin te gaan verdiepen. Weten hoe uw onderneming ervoor staat en de zwakke plekken ontdekken. Hierop inspelen en zorgen voor groei en meer omzet. Dit bereikt u met het business intelligence platform.