Bel ons op: 030-633 1945

Met het business intelligence dashboard worden alle statistieken duidelijk op één scherm weergegeven. Het dashboard toont de kritieke prestatie indicatoren, statistieken, cijfers en prestaties. Dit inzicht kan worden afgestemd op een specifiek doel of een afdeling binnen de onderneming. De ene afdeling wil misschien andere gegevens ontvangen dan de andere afdeling. Met het business intelligence dashboard is het mogelijk om actuele gegevens vanuit meerdere bronnen te halen. Zo kan iedere afdeling binnen een onderneming direct aan de slag met de statistieken en hierop inspringen.

Business intelligence dashboard voor de actuele status

Een dashboard geeft altijd de actuele status door en moet daarom niet verward worden met de prestaties of de scorekaart. Het is mogelijk om per doel de status te volgen, maar ook kan het dashboard ingericht worden naar een specifiek doel. De business intelligence software biedt vele mogelijkheden voor de ondernemer. Met de dashboard is het eenvoudig werken: met behulp van een paar muisklikken overziet u de nieuwste status en analyses. Slimme oplossingen voor gedreven ondernemers, maak optimaal gebruik van uw gegevens en statistieken en verhoog uw omzet en winstmarge.

Grafieken en rapporten

Overzicht, dit is belangrijk om uw onderneming gezond te houden en verder te groeien. Het business intelligence dashboard biedt u dit. Met behulp van duidelijke grafieken ziet u direct de gegevens vanuit verschillende afdelingen. Door middel van de business intelligence tool krijgt u inzicht en werkt u naar de beste prestaties voor uw onderneming toe. Uw organisatie wordt niet alleen slimmer maar weet ook de beste omzet te behalen. Rapportages helpen u hiermee verder. Gebruik al uw bedrijfsgegevens en koppel deze met behulp van het business intelligence dashboard zoals Yellowfin of Discover.