Bel ons op: 030-633 1945

De business intelligence consultant voert business intelligence gerelateerde opdrachten voor u uit. Zo weet u zeker dat uw gegevens goed geanalyseerd en teruggekoppeld worden. Het analyseren en gebruiken van gegevens is een waardevolle toevoeging voor uw onderneming. Uw rendement zal hiermee groeien. Of u nu business manager of IT-verantwoordelijke bent, de consultant luistert naar uw vraagstukken en is actief betrokken bij uw onderneming. De business consultant heeft bovendien een gedegen BI-opleiding gehad en jarenlange ervaring. Zo kunt u altijd rekenen op actuele gegevens en vakkundig advies. 

Business intelligence consultant inhuren

Uit de praktijk blijkt dat bedrijven die geen business intelligence consultant inhuren maar zelf aan de slag gaan, minder rendement behalen dan bedrijven die dit wél doen. Gegevens verzamelen is namelijk iets dat ondernemingen vaak automatisch doen, maar deze analyseren en koppelen is echt vakwerk. Zo weet de consultant de echte business intelligence kpi te vinden en deze bij te sturen. Want met verbetering behaalt u een hogere omzet en marge. Dit doet de business intelligence consultant door uw gegevens uitgebreid in kaart te brengen.

Business intelligence consultant voor alle sectoren

De consultant is er ook voor de retail business intelligence. Want als retailer weet u als geen ander dat hard werken beloond wordt. De klant beter leren begrijpen, daar draait het om. Zo kunt u hier goed op inspringen en de klant aanbieden waar hij daadwerkelijk naar op zoek is. Business intelligence is toepasbaar in diverse sectoren. Niet alleen de retail, maar ook de detailhandel, zorg, B2B en industrie vormen onze werkgebieden. Met BI worden er rapportages op maat gemaakt, afgestemd op degene die ermee moeten werken. Het invoegen van verschillende bronnen zorgt voor meer flexibiliteit.