030-633 1945

 

Bij een business intelligence project hebben we altijd tot doel een oplossing te realiseren die past bij de organisatie van de klant, omdat we graag willen dat het ook gebruikt wordt. Alleen als een oplossing ook daadwerkelijk gebruik wordt leidt het tot de resultaten die de klant voorafgaand aan het project voor ogen had. Daarom zullen wij in onze business intelligence projecten altijd vooraf goed inventariseren wat de behoeften en uitkomsten van een project moeten zijn.

Business Intelligence project

Als ervaren business intelligence consultants realiseren wij voor onze klanten telkens nieuwe resultaten. Van dashboards voor management tot automatisch gegenereerde rapportages voor controllers en financiële administraties. Veelal doen we deze opdrachten in eigen beheer, maar klanten zetten onze consultants ook op detacheringsbasis in. Van opdrachten in de zorg tot retail het zijn een aantal voorbeelden van markten waarin we actief zijn.

Onze ervaring strekt zich uit van zorg tot retail projecten. Dat heeft geleid tot uiteenlopende oplossingen. Voorbeelden van deze business intelligence oplossingen zijn:

Zorg informatie systeem
Ambulance informatie systeem
Retail informatie systeem
KPI dashboards
Management dashboards

Daarom zult u merken dat onze consultants altijd doortastend zijn en zoeken naar de achterliggende vraag van uw vraag. Wij willen glashelder hebben waarom u een BI project wilt uitvoeren. Ook bij detachering van onze senior business intelligence consultants mag u deze toegevoegde waarde verwachten.

Business Intelligence consultancyOnze projecten voeren we uit met diverse business intelligence tools waar onder:

Rocket CorVu
Rocket Discover
Yellowfin Business Intelligence
Microsoft

Onze Business Intelligence consultants hebben uiteraard ervaring met de alom bekende systemen zoals Oracle, Psygis, Carens, Chipsoft, Ons, Cognos en SAP