Bel ons op: 030-633 1945

Goed inzicht in het reilen en zeilen van uw organisatie is voor u belangrijk, zo niet cruciaal.

 U wilt graag snel en duidelijk kennis op doen hoe uw organisatie er voor staat. Het is dan fijn als u gemakkelijk inzicht kunt hebben in bijvoorbeeld:

  • Snel en adequaat inzicht hebt in uw financiële situatie
  • Het rendement van uw marketing activiteiten
  • Het resultaat van uw verkoopinspanningen
  • Hoe u de juiste keuze kunt maken op HR gebied

Het maken van dit soort overzichten onnodig veel tijd en zijn de werkzaamheden om tot dit soort inzichten te maken veelal repeterend. Het is goed mogelijk om dit werk te vereenvoudigen en u zoekt daarvoor naar de juiste oplossing.

Met een adviestraject van VisionBI leveren wij u snel zicht hoe u dit vraagstuk met behulp van een BI-project kunt oplossen. Of het nu gaat over uw bestaande BI-platform of zoekt naar nieuwe mogelijkheden. Met de meer dan 20 jaar ervaring van onze consultants is er altijd de juiste insteek te vinden.

We onderzoeken samen met u naar mogelijkheden die goed passen bij uw organisatie en vertalen deze naar technische mogelijkheden. Het resultaat van dit adviestraject is een plan waarmee u pragmatisch en snel resultaat boekt. Met stappen die gericht zijn op resultaat op korte en langere termijn.

Voor de uitvoering van een dergelijk advies gebruiken we onze vaste en bewezen VisionBI Business Intelligence aanpak. Het is de ervaring dat het opgestelde advies leidt tot versnelling van verbeteringen, risico’s ontweken worden en de investering zich dubbel en dwars terugverdiend door de besparingen die het oplevert.

Zoekt u de ideale oplossing voor uw administratieve lasten en wilt u deze vereenvoudigen en de complexiteit verlagen? Neemt u dan contact op met VisionBI.