22 maart 2014

Advisering

Goed inzicht in het reilen en zeilen van uw organisatie is voor u belangrijk, zo niet cruciaal. U wilt graag snel en duidelijk kennis op doen hoe uw organisatie er voor staat. Het is dan fijn als u gemakkelijk inzicht kunt hebben in bijvoorbeeld:

Het rendement van uw marketing activiteiten
Het resultaat van uw verkoopinspanningen
Hoe u de juiste keuze kunt maken op HR gebied
Snel en adequaat inzicht hebt in uw financiƫle situtatie

Vaak kost het maken van dit soort overzichten onnodig veel tijd en zijn de werkzaamheden om tot dit soort inzichten te maken veelal repeterend. Waarschijnlijk is het goed mogelijk om dit werk te vereenvoudigen en zoekt u daarvoor naar de juiste oplossing. Met een adviestraject van VisionBI leveren wij u snel zicht hoe u dit vraagstuk met behulp van een BI-project kunt oplossen. Of het nu gaat over uw bestaande BI-platform of zoekt naar nieuwe mogelijkheden. Met de meer dan 20 jaar ervaring van onze consultants is er altijd de juiste insteek te vinden. We onderzoeken samen met u de technische mogelijkheden en kijken ook naar de mogelijkheden van de organisatie. Het resultaat van zo’n adviestraject is een plan waarmee u pragmatisch en snel resultaat boekt. Met stappen die gericht zijn op resultaat op korte en langere termijn.

Voor de uitvoering van een dergelijk advies gebruiken we onze vaste en bewezen aanpak. Het is de ervaring dat een dergelijk adviestraject leidt tot versnelling van verbeteringen, risico’s ontweken worden en de investering zich dubbel en dwars terugverdiend door de besparingen die het oplevert.